O meni

Ana Debevc Prašnikar 

Zdravnica in specialistka interne medicine, z dolgoletno prakso v kardiologiji. Vsa leta študija medicine in kasneje zagreta raziskovalka zdravega načina življenja in načinov podaljševanja mladostnega delovanja našega telesa, ki bi vedno daljši življenjski dobi dodal življenje. Ohranjanje vitalnosti je postala moja ljubezen, ki jo že leta širim med prijatelji in znanci. V moji največji pustolovščini me poleg prijateljev vedno podpira moj mož, ki med prvimi uspešno testira moja odkritja, in moja sinova, ki kljub otroški kljubovalnosti verjameta vame.

Rada bi, da bi blog predstavljal dnevnik mojih odkritij in razbijal mite o zdravstvenih stanjih, o katerih hočemo vedeti več, pa ne moremo pridobiti uporabnih informacij znotraj trenutnega zdravstvenega sistema.


KONTAKT

V Kranju izvajam medicinsko svetovanje pri tistih, ki si z uradno medicino ne morejo pomagati, za preventivo, kronično utrujenost, oceno prehranjenosti… svetovanje…

Ambulanta deluje v Kranju v popolnoma obnovljenih prostorih na Bleiweisovi cesti 16 (nasproti Porodnišnice, v bližini je tudi parkirišče). Termini so po dogovoru.

Za naročanje POŠLJITE SPOROČILO ali pustite klic na 040/770 209 (GroMed d.o.o.) in poklicali vas bomo, da se uskladimo glede termina!

Hvala za zaupanje.