O meni

Ana Debevc Prašnikar 

Zdravnica in specialistka interne medicine, z dolgoletno prakso v kardiologiji. Vsa leta študija medicine in kasneje zagreta raziskovalka zdravega načina življenja in načinov podaljševanja mladostnega delovanja našega telesa, ki bi vedno daljši življenjski dobi dodal življenje. Ohranjanje vitalnosti je postala moja ljubezen, ki jo že leta širim med prijatelji in znanci. V moji največji pustolovščini me poleg prijateljev vedno podpira moj mož, ki med prvimi uspešno testira moja odkritja, in moja sinova, ki kljub otroški kljubovalnosti verjameta vame.

Rada bi, da bi blog predstavljal dnevnik mojih odkritij in razbijal mite o zdravstvenih stanjih, o katerih hočemo vedeti več, pa ne moremo pridobiti uporabnih informacij znotraj trenutnega zdravstvenega sistema.


KONTAKT

V Kranju izvajam CELOSTNA MEDICINSKA SVETOVANJA pri tistih, ki si z uradno medicino ne morejo pomagati: za preventivo, dodatna pojasnila ob znanih diagnozah, kronični utrujenosti, za oceno prehranjenosti, pomoč pri izgubi telesne teže, ob alergijah in avtoimunih boleznih ter nepojasnjeni neplodnosti in motnjah menstrualnega cikla…

Svetovanje je možno prek spletnih video aplikacij (Zoom ali Skype). Naročanje prek mejla: antiage.anasan@gmail.com.

Pred svetovanjem priporočam opraviti obsežno laboratorijsko diagnostiko krvi, za katera dobite navodila.

Hvala za zaupanje.